2016

SOUHRN ROKU 2016:

  • Letní soustředění pro děti – Vystrkov – srpen
  • Letní soustředění pro děti – specializovaná tělocvična Kolín – srpen
  • Nábor nových gymnastek – září
  • Vánoční závod – prosinec
  • Vánoční hodina – prosinec
  • Závody viz. termínová listina

Naše gymnastky se za rok 2016 zúčastnily šestnácti závodů (jednotlivkyň i družstev), z nichž si přivezly celkem 12 zlatých, 9 stříbrných a 13 bronzových medailí. Největším úspěchem oddílu je účast na Mistrovství České republiky, kde si příbramské závodnice mohou poměřit svou výkonnost s nejlepšími oddíly. Nejúspěšnější gymnastkou oddílu je v současné době Tereza Klasnová, která za loňský rok stála na stupních vítězů celkem 5x. Velmi šikovná je také o dva roky mladší Zuzana Bálková, která již na závodech předvedla např. salto vzad na kladině, cukuharu na přeskoku či veletoče do salta na bradlech.

Kondiční letní soustředění se konalo již podruhé v Hotelu Orlík na Vystrkově, tentokrát nám počasí přálo, a tak jsme plně využili venkovní prostory i bazén. Tématem provázejícím celé soustředění byly olympijské hry, dětem jsme tak přiblížili jejich průběh i sílu týmového zápolení.

Koncem srpna se konalo již tradiční soustředění ve specializované gymnastické tělocvičně v Kolíně, kde naše gymnastky mohou vyzkoušet nové těžké prvky s dopadem do molitanové jámy.

V září 2016 se konal nábor nových gymnastek, a tak nám i přibyly dvě paní trenérky – Anna Blehová a Kateřina Šimůnková (bývalé gymnastky).

Náš oddíl se v současné době skládá z 12 trenérů54 závodnic a 1 paní baletky. Všem našim gymnastkám, trenérům, baletce i rodičům tímto moc děkujeme! 🙂